Tervetuloa Satara Establishment:in kotisivuille!

Täältä löydät tietoa yrityksestä ja sen toiminnasta sekä ajankohtaisista tiedotuksista. Sivuiltamme löydät tietoa myös käynnissä olevista projekteistamme sekä kaavakkeen, jolla voit hakea kääntäjän paikkaa, mikäli hallussasi on äidinkielesi lisäksi jokin muu vieras kieli kuten arabia tai englanti.

Asiakaspalvelumme tavoitat puhelimitse parhaiten arkisin klo: 9 - 15, mutta yhteyden saat meihin toki myös joko sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Tilauksia voit tehdä verkkokaupassamme ympäri vuorokauden.


Mikä ihmeen Satara?

Satara Establishment on Suomen ensimmäinen islamilainen kustannusosakeyhtiö. Klassisen islamilaisen kirjallisuuden lisäksi Satara pyrkii toiminnallaan kustantamaan myös islamilaista lastenkirjallisuutta suomen kielellä, jota tällä hetkellä ei Suomessa ole juuri lainkaan tarjolla.

Lastenkirjoja on tarkoitus kääntää arabian- ja englanninkielisistä lähteistä suomeksi tai kustantaa suomeksi kirjoitettuja muslimilapsille soveltuvia teoksia. Näiden lisäksi yritys pyrkii kustantamaan erilaisia arabian kieltä edistäviä oppi- ja sanakirjoja.